Voi fi in regula la controale?

VEI FI IN REGULA LA CONTROALE!

De ce?

Pentru ca :

  • ne informam continuu, reusind astfel evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in raporturile dintre stat si societatile comerciale.
  • avem un sistem online care ne permite sa actionam rapid si eficient!
  • „beneficiem” si noi de aceleasi controale, iar in calitate de firma de contabilitate suntem chiar mai temeinic si mai des ‘vizitati” – nu mai exista surprize pentru noi
  • deoarece practica aduce excelenta……ce scrie in carti si realitatea obiectiva,  de multe ori poate fi interpretata si interpretativa. Aflati acest lucru la primul control cand va devine clar ca nu ati inteles nimic din normele de aplicare ale legii.
  • nu exista urgente ci doar proasta planificare –  rezolvam situatii pe masura ce apar tocmai pentru a nu deveni urgente!
  • datorita varietatii clienetilor nostri, cunostem provocarile fiecarui domeniu in parte. De aceea putem preintampina situatiile delicate sau conflictuale. Nu este nevoie ca dumneavoastra sa cunoasteti intrebarile potrivite, noi stim oricum raspunsurile!

In conditiie schimbarii frecvente si complicate ale legii din tara noastra sa fii bine informat, sa intelegi ce trebuie sa faci, in fapt, sa poti deasemeni preintampina probleme si nepotriviri este un job in sine!

Asigurati-va ca firma de contabilitate cu care colaborati cunoaste aceste principii….

sau, mai bine, sunati-ne!

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.